Passal: een metalen constructiesysteem

Het PASSAL-systeem, dat in 2002 is ontstaan, bouwt voort op de ervaring van meer dan 30 jaar van het team op het gebied van ALUMINIUM. Hiermee kunnen de meeste klantspecifieke ALUMINIUM constructies worden geproduceerd.

Ons ontwerpbureau staat tot uw beschikking voor elke speciale studie in kleine of grote hoeveelheden.

Op uw verzoek bezoeken onze vertegenwoordigers gratis uw site om u te helpen bij het maken van uw keuze en/of om u de meest geschikte en veilige oplossingen voor te stellen.

Bovendien worden onze prestaties, indien nodig, goedgekeurd door een bedrijf dat is gespecialiseerd in certificering tegen de geldende veiligheidsnormen.

Tot slot kunnen uw speciale constructies door onze diensten worden geïnstalleerd en beschikt PASSAL over alle noodzakelijke goedkeuringen daartoe (ECB BE0682.891.381).

Onze levertijden zijn bijzonder kort door de modulaire opbouw van onze constructie-elementen.

Door de lichtheid van deze elementen van aluminiumlegering zijn ze gemakkelijk ter plaatse te hanteren in geval van een interventie door het personeel.

De onberispelijke afwerking van de accessoires maakt dit modern product volledig, waarbij met name voor buitentoepassingen roestvrijstalen schroeven worden gebruikt.